Leer het leven te leven met de cursussen Intuïtieve Ontwikkeling, Denken & Voelen en meer in Velden

De dag van gisteren is geweest en de dag van morgen moet nog komen: waarom zou je je hier dan druk over maken? Met onze cursussen leer je om je bewust te zijn van het heden, los te laten wat je niet kunt veranderen en je intuïtie te volgen.

Bewuster leven met Yogastudio Aquarius

Bij Yogastudio Aquarius bieden we verschillende cursussen aan. Neem gerust een kijkje en kies datgene dat het beste bij jou past op dit moment. De lange cursussen starten telkens in september.

Ontspanning & Meditatie

Elke week een uurtje ontspannen en leren mediteren. Wie wil dat nu niet? Even een uur tijd voor jezelf. Je leert hoe je kunt ontspannen, ook in drukke tijden. Je leert verschillende soorten meditatietechnieken uit verschillende disciplines, zodat je zelf kunt uitkiezen wat voor jou het beste werkt. Want mediteren is niets zweverigs, maar een techniek die je gewoon kun leren.

Waarom zou je dit doen?

 • Om meer rust te ervaren en minder spanning
 • Om beter te slapen
 • Om minder hoofdpijn en ander spanningsgerelateerde klachten te hebben
 • Om je beter te leren concentreren
 • Om te leven in het hier en nu
De cursus bestaat uit 6 wekelijkse lessen achter elkaar, zodat ontspannen en mediteren echt een gewoonte gaan worden.

De voordelen van ontspanning en meditatie:

 • vermindert pijn en versterkt het immuunsysteem
 • vermindert gevoelens van depressie, onrust, boosheid en verwarring
 • vermindert hartklachten
 • laat bloeddruk en hartslag dalen
 • maakt kalm, vredig en gebalanceerd
 • helpt om gedachten te beheersen
 • maakt je energieker
 • vermindert stress
Mensen die mediteren zijn gezonder, gelukkiger en ervaren minder stress, dit is wetenschappelijk aangetoond.

Waar:
De lessen worden gegeven door Corry Vrijdag bij Yogastudio Aquarius Je kunt ons vinden op Markt 10A in Velden.

Wanneer:
Op donderdagavond van 18.45 - 19.45 u. :
10 september t/m 15 oktober 2020
5 november t/m 10 december 2020

Kosten:
€ 80, - per blok. In geval van betalingsnood mag het bedrag in termijnen worden betaald. Bij niet tijdige betaling van de termijnen vervalt het recht op termijnbetaling en moet het restant cursusgeld per omgaande in één keer worden betaald.

Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Door inschrijving verplicht je je tot betaling van het gehele cursusgeld, ook als je de lessen niet of gedeeltelijk bijwoont.

HEB JE NOG VRAGEN?

Intuïtieve Ontwikkeling

De cursus Intuïtieve Ontwikkeling (voor beginners) is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over wat intuïtie is, hoe die werkt en hoe je die kunt gebruiken in je dagelijkse leven. We hebben allemaal intuïtie, voorgevoel of een sterke band met geliefden. Intuïtie kun je ontwikkelen.

Sommigen van ons zijn wat (hoog) gevoeliger en zien, horen, ruiken of weten meer dan anderen en kunnen hier last van hebben. Je leert om te gaan met je ervaringen en je grote gevoeligheid te ervaren als een verrijking van je leven.

De cursus wordt onder andere afgestemd op de behoeftes van de groep. In deze cursus van 10 lessen leer je praktisch omgaan met energie, zowel die van jezelf als die van anderen. Je leert onderscheiden wat bij jou hoort en wat niet. Je leert jezelf beter kennen, het belang van het hier en nu, je wordt je bewust van aura's en chakra's. Je leert visualiseren, mediteren, je eigen waarheden ontdekken en vertrouwen op je intuïtie. En dit alles op een leuke, heldere en praktische manier. Deze nieuwe informatie kun je ook meteen gebruiken in je dagelijkse leven.

Als je de cursus hebt gedaan dan:

 • weet je hoe energie werkt, wat van jezelf is en wat van een ander is
 • kun je je op energetisch niveau afschermen, aarden en ken je tips en trucs om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf
 • kun je je hooggevoeligheid zien als iets positiefs in plaats van iets waar je last van hebt
 • heb je basiskennis over hoe onze aura en chakra's werken en kun je hiermee werken
 • kun je mediteren en visualiseren
 • heb je inzicht in de verschillende aspecten van persoonlijke ontwikkeling
 • ben je in staat om het geleerde in de praktijk te brengen in je huis, gezin, werk etc.

Waar:
De lessen worden gegeven door Corry Vrijdag bij Yogastudio Aquarius Je kunt ons vinden op Markt 10A in Velden.

Wanneer:
Dinsdagavond van 20.00 - 21.30 / 22.00 u.:

 • les 1- 22 september 2020
 • les 2 - 20 oktober 2020
 • les 3 - 17 november 2020
 • les 4 - 8 december 2020
 • les 5 - 2 februari 2021
 • les 6 - 2 maart 2021
 • les 7 - 23 maart 2021
 • les 8 - 20 april 2021
 • les 9 - 25 mei 2021
 • les 10 - 22 juni 2021
 • reservedatum 27 juli 2021

Vervolgcursus op dinsdagavond van 20.00 - ca. 21.30 / 22.00 u.:

les 1 - 15 september 2020
les 2 - 13 oktober 2020
les 3 - 10 november 2020
les 4 - 1 december 2020
les 5 - 19 januari 2021
les 6 - 23 februari 2021
les 7 - 16 maart 2021
les 8 - 13 april 2021
les 9 - 18 mei 2021
les 10 - 15 juni 2021
reservedatum 20 juli 2021

Kosten:
€ 350, - voor de hele cursus.
Leden van Locomotion & Aquarius betalen € 299, -.

In geval van betalingsnood mag het bedrag in termijnen worden betaald. Bij niet tijdige betaling van de termijnen vervalt het recht op termijnbetaling en moet het restant cursusgeld direct in één keer worden betaald.

Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Door inschrijving verplicht je je tot betaling van het gehele cursusgeld, ook als je de lessen niet of gedeeltelijk bijwoont.

HEB JE NOG VRAGEN?

Denken & Voelen in balans

De cursus "Denken & Voelen in balans" is een cursus waarin je alles leert over positief denken. "Je moet wel positief denken", horen we zo vaak, maar hoe doe je dat in de praktijk? In de huidige tijd denken we continu en vaak weten we niet eens hoeveel we denken, laat staan waaraan we denken. Probeer maar eens om 5 minuten niet te denken! Onze gedachten dwalen vaak voortdurend rond.

Het leven is niet maakbaar. Tegenslagen, ziekte en pijn horen bij het leven. Maar je kunt er wel anders mee leren om gaan. Je leert herkennen wat
niet meer bij je past en meer vanuit gevoel te gaan leven.

In de cursus leer je dat gedachten krachten zijn die je voor je kunt laten werken. Je leert de kracht kennen van positief denken en heel belangrijk, je leert wat je valkuilen zijn. Je gaat letterlijk met jezelf aan de slag. Het is geen simpel trucje, maar een ontdekkingsreis naar een ander leven. Het gaat niet alleen om materie maar ook om geluk en gezondheid. Deze cursus kan je leven veranderen!

Het zijn 8 leuke en leerzame wekelijkse avonden achter elkaar, zodat alle informatie ook meteen kan worden opgenomen in je leven. De cursus is
bedoeld voor iedereen die aan den lijve wil ondervinden wat de kracht van positief denken is en hoe je deze kracht voor je kunt laten werken. Je
ontwikkelt je gevoel en je intuïtie, zodat je veel meer vanuit harmonie kunt leven.
Wie: De cursus wordt gegeven door Corry Vrijdag. Zij is yogadocente en coach en heeft al ruim 30 jaar ervaring met deze materie.

Waar: De cursus Denken & Voelen in balans wordt gegeven in Yogastudio Aquarius, Markt 10A in Velden.

Wanneer: vrijdag 2 oktober t/m 27 november 2020 van 20.00 - 21.30 / 22.00 u. 


Kosten: €280,- per persoon. Leden van Locomotion & Aquarius betalen
€ 240,-. Het bedrag dient vóór 1 oktober 2020 te zijn overgemaakt op SNS bank IBAN NL81 SNSB 0930 013 263 t.n.v. Mw. C. Vrijdag, o.v.v. voor- en achternaam en D&V.

Alle inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Door inschrijving verplicht je je tot betaling van de kosten, ook als je de cursus
niet of gedeeltelijk bijwoont.

HEB JE NOG VRAGEN?

Leven vanuit Kracht - vol

De cursus Leven vanuit Kracht van Anita van Bommel biedt je inzichten en praktische handvatten hoe je met situaties en je leven kunt omgaan. Herken jij wellicht dat bepaalde situaties zich in je leven alsmaar herhalen of waar je niet blij van wordt? Zou je het leven vanuit vertrouwen tegemoet willen treden? 


De cursus Leven vanuit Kracht leert je in je eigen kracht te staan. Het resultaat na 10 weken is leven vanuit vertrouwen en innerlijke rust. Je ervaart meer plezier en een gezonder lichaam. In deze cursus wordt je meegenomen naar een andere denkwereld. 


Laat je verrassen door de materie van energie en bewustzijn. De inzichten die je krijgt zijn waardevol. Eenvoudig en praktisch, wordt er uitgelegd hoe je vanuit kracht kunt leven. Deze manier van leven heeft mijn leven enorm verrijkt: minder stress, minder angst en vol vrede en rust.


De onderwerpen waar ik het over ga hebben zijn:

o energie en de werking ervan
o waarom kom je in bepaalde situaties terecht of waarom herhalen bepaalde situaties zich?

o de ontrafeling van het ego, emoties en de functie ervan

o emotionele blokkades herkennen

o hoe pak je moeilijke situaties aan

o bewustwording van patronen en overtuigingen

o gevoelens op een natuurlijke manier leren voelen (heel iets anders dan gevoelig zijn)

o zelfliefde

o weer in contact komen met de energie waar we uit bestaan
Om de energetische lading van emoties los te laten maak ik gebruik van een methode die ik zelf ontwikkeld heb. Doordat ik alles wat ik vertel zelf doorleefd en doorvoeld heb, draag ik informatie over vanuit gevoel. Het kan dan veel dieper indalen dan communicatie vanuit het verstand. Ik gebruik praktische voorbeelden, die voor iedereen herkenbaar zijn.


De methode ga ik je leren, zodat je het zelf thuis ook kunt toepassen als je dat nodig vindt. De meditaties die ik gebruik zijn van korte duur, ongeveer 4 minuten. Alles wat ik doe is intuïtief en daarom gebeurd er precies het juiste wat nodig is in het moment. Dat kan het verstand niet bedenken, ik laat me leiden door mijn gevoel.


Ik werk met max. 8 personen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.


o Duur: 10 wekelijkse lessen à 2 uur

o Kosten: € 345,00 Leden van Locomotion & Aquarius betalen € 295,00

o Locatie: Locomotion & Aquarius, Markt 10A, 5941 GA Velden

o Groepsgrootte: max. 8 personen

o Startdatum: zaterdag 3 oktober t/m 5 december 2020 

o Tijd: 11.30 - 13.30 uur


Aanmelden/info: corryvrijdag@home.nl of anita@sense-release.nl

Tel.nr. Anita: 0637 66 33 63

HEB JE NOG VRAGEN?

Aura & Chakra

Wanneer:
Op dit moment is er geen Aura & Chakra cursus gepland. Wel interesse? Stuur een mail, dan houden we je op de hoogte.

De nieuwe Aura & Chakracursus geeft je in 10 lessen kennis en inzicht over de aura (het energieveld om ons heen) en alle chakra's (de energieknooppunten in ons lichaam).

Met onze aura communiceren we meer met elkaar dan we denken. Je leert je aura in balans brengen en je krijgt inzicht over de werking van energie en energie-uitwisseling tussen mensen.

Chakra's corresponderen met een deel van ons lichaam maar ook met onze psyche. Naast een gedegen uitleg over de fysieke en psychische aspecten van de chakra's leer je praktisch hoe je de chakra's kunt voelen en in balans kunt brengen. Je leert achtergronden en inzichten, maar ook hoe je je chakra's kunt openen en sluiten, reinigen en opvullen zodat je weer in balans komt. De cursus is een boeiende kennismaking met jezelf en je eigen krachten.

De chakracursus geeft een verdieping aan (eventuele) yogalessen. Maar het is voor iedereen interessant, of je nu aan yoga doet of niet.

Als je de cursus hebt gedaan dan:

 • weet je hoe energie werkt, waar je eigen ruimte begint en waar die van een ander
 • ben je in staat om jezelf op een rustige manier te profileren
 • kun je mediteren, visualiseren en heb je kennis van lichaamswerk voor aura en chakra's
 • kun je je op energetisch niveau afschermen, aarden en beschermen tegen invloeden van buitenaf
 • heb je gedegen achtergrondkennis van de chakra's en de aura
 • kun je zelf je aura en chakra's openen en sluiten, reinigen, opvullen en in balans brengen
 • heb je inzicht in je eigen energie, werking van je lichaam en eventuele ziektebeelden
 • heb je groter vertrouwen in jezelf en jouw functioneren en kun je je gezondheid en welzijn op positieve wijze beïnvloeden

Waar:
De lessen worden gegeven door Corry Vrijdag bij Yogastudio Aquarius Je kunt ons vinden op Markt 10A in Velden.

HEB JE NOG VRAGEN?

Stilte wandeling met Anita

Heb je zin om te gaan wandelen met Anita? We gaan wandelen in stilte, met kleine onderbrekingen waar je tips krijgt over allerlei onderwerpen die met bewustzijn te maken hebben. De wandeling heeft een meditatief karakter en duurt anderhalf uur. Omdat we regelmatig even stoppen kan ‘t twee uur in beslag nemen.

Wanneer:

di. 25 augustus om 19.15 u. 

vr.  4 september om 9.30 u.
vr. 2 oktober om 9.30 u.
zo. 18 oktober om 9.30 u.
zo. 1 november om 9.30 u.

Waar:
Ontmoetingscentrum Venlo op de Venlose heide.
Hinsbeckerweg 55
5915 PC Venlo

Kosten: gratis


Opgave:

stuur een mail aan anita@sense-release.nl

stuur een Whatsapp naar Anita 06 37 66 33 63.

maximaal 12 deelnemers

HEB JE NOG VRAGEN?

Volg een cursus bij Yogastudio Aquarius in Velden. Bel 06 23 30 31 78.