Een fijn leven leer je met onze cursussen online of in Velden

De dag van gisteren is geweest en de dag van morgen moet nog komen: waarom zou je je hier dan druk over maken? Met onze cursussen leer je om je bewust te zijn van het heden, los te laten wat je niet kunt veranderen en je intuïtie te volgen.

 

Vrolijk en blij worden van wie je bent, samen met Yogastudio Aquarius

Bij Yogastudio Aquarius bieden we verschillende cursussen aan.

Neem gerust een kijkje en kies datgene dat het beste bij jou past op dit moment. Alle cursussen zijn online, dus geen reistijden meer!

Denken & Voelen in balans - online

Ben je al een positief mens, maar loopt je leven toch spaak hier en daar? Zie je herhalende patronen in je leven? Ben je klaar met alle negativiteit in deze wereld? Heb je zin om je leven zó op de rails te zetten zoals jij het graag zou willen? Denk je dat dat niet gaat door de omstandigheden?

Heb je behoefte aan diepere kennis over de Wet van de Aantrekkingskracht, de meest onbegrepen wet op aarde? In de cursus Positief Denken 2.0 "Denken & Voelen in balans" leer je de metafysische en natuurkundige wetten die onder het leven liggen. Als je deze begrijpt, kun je energie voor je laten werken in plaats van meegenomen te worden door de omstandigheden.

Positief Denken is niet: iets verzinnen, een moodboard maken en hopen dat het uitkomt. Hopen dat er maar niks "ergs" gebeurt als je er maar niet aan denkt. Nee, het is het leven ten volle accepteren en precies begrijpen hoe energie werkt. En hoe energie voor jou kan werken, zodat je leven een stuk leuker wordt. Het is werken aan je zelf. Kristalhelder krijgen wat je wilt in dit leven en het heft in eigen hand nemen. Geen slachtofferschap maar Meesterschap!

Het leven is niet maakbaar. Tegenslagen, ziekte en pijn horen bij het leven. Maar je kunt er wel anders mee leren omgaan. Je leert herkennen wat niet meer bij je past en meer vanuit intuïtie te gaan leven.

Deze stoomcursus van 8 avonden is leuk en vrolijk en alles wat je leert is meteen toepasbaar. Na deze 8 lessen is je leven zeker veranderd, ten goede! Volg je intuïtie en word de persoon die je altijd al had willen zijn en waarvan je diep in je hart voelt dat het jouw bestemming is.

Grijp jouw kans, neem het heft in eigen handen en breng meer positiviteit in je leven door je nu aan te melden voor de cursus Denken & Voelen in balans.

Wie: De cursus wordt gegeven door Corry Vrijdag. Zij is yogadocente, medium en coach en heeft al ruim 35 jaar ervaring met deze materie.


Waar: De groepscursus Denken & Voelen in balans wordt online gegeven. Je hoeft hiervoor geen programma te downloaden. Wel heb je een computer, laptop of smartphone nodig met camera en geluid.

Wanneer: maandag 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november, 5, 12 en 19 december 2022 van 20.00 - ca. 21.30 u.

 

Kosten: € 399,- per persoon of € 349,- voor leden en cursisten van L&A.


Het bedrag dient vóór 25 oktober 2022 te zijn overgemaakt op

SNS bank IBAN NL03 SNSB 8838 4049 76 t.a.v. Locomotion & Aquarius,  o.v.v. voor- en achternaam en D&V. Om de mogelijkheden voor een betalingsregeling te bespreken mail je naar corryvrijdag@home.nl.

Je kunt deze cursus ook één op één volgen. De datums en tijdstippen zijn dan in overleg. De kosten voor een privécursus zijn dan € 920,-.

HEB JE NOG VRAGEN? JA IK DOE MEE!

Intuïtieve Ontwikkeling-online nieuwe cursus 2023!

De cursus Intuïtieve Ontwikkeling (voor beginners) is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over wat intuïtie is, hoe die werkt en hoe je die kunt gebruiken in je dagelijkse leven. We hebben allemaal intuïtie, voorgevoel of een sterke band met geliefden. Intuïtie kun je ontwikkelen.

 

Sommigen van ons zijn wat (hoog) gevoeliger en zien, horen, ruiken of weten meer dan anderen en kunnen hier last van hebben. Je leert om te gaan met je ervaringen en je grote gevoeligheid te ervaren als een verrijking van je leven.

De cursus wordt onder andere afgestemd op de behoeftes van de groep. In deze cursus van 10 lessen leer je praktisch omgaan met energie, zowel die van jezelf als die van anderen. Je leert onderscheiden wat bij jou hoort en wat niet. Je leert jezelf beter kennen, het belang van het hier en nu, je wordt je bewust van aura's en chakra's. Je leert visualiseren, mediteren, je eigen waarheden ontdekken en vertrouwen op je intuïtie. En dit alles op een leuke, heldere en praktische manier. Deze nieuwe informatie kun je ook meteen gebruiken in je dagelijkse leven.

Als je de cursus hebt gedaan dan:

 • weet je hoe energie werkt, wat van jezelf is en wat van een ander is
 • kun je je op energetisch niveau afschermen, aarden en ken je tips en trucs om je te beschermen tegen invloeden van buitenaf
 • kun je je hooggevoeligheid zien als iets positiefs in plaats van iets waar je last van hebt
 • heb je basiskennis over hoe onze aura en chakra's werken en kun je hiermee werken
 • kun je mediteren en visualiseren
 • heb je inzicht in de verschillende aspecten van persoonlijke ontwikkeling
 • ben je in staat om het geleerde in de praktijk te brengen in je huis, gezin, werk etc.

 

Kosten:
€ 449, - voor de hele cursus.
€ 399, - voor leden en cursisten van L&A

In geval van betalingsnood mag het bedrag in termijnen worden betaald. Bij niet tijdige betaling van de termijnen vervalt het recht op termijnbetaling en moet het restant cursusgeld direct in één keer worden betaald.

Je kunt deze cursus ook één op één volgen. De datums en tijdstippen zijn dan in overleg. De kosten voor een privécursus zijn € 1.150,-

Waar:
De groepscursus Intuïtieve Ontwikkeling (voor beginners) wordt online gegeven. Je hoeft hiervoor geen programma te downloaden. Wel heb je een computer, laptop of smartphone nodig met camera en geluid.

Wanneer:
Dinsdagavond van 20.00 - 21.30 u.: Start in september 2023

HEB JE NOG VRAGEN? JA IK DOE MEE!

De Magische Cursus

Voor wie is deze cursus?

Je hebt één of meerdere cursussen Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd.

Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Tijd voor wat magie in je leven! 


Waar hebben we het over?

Waarom we hier zijn natuurlijk. Wat de bedoeling is van onze tijd op aarde. Hoe we het leven heel veel leuker, lichter en gemakkelijker kunnen maken. Hoe je je levensvreugde aanslingert. Hoe je stabiel, rustig en gelukkig kunt zijn in een wereld die steeds sneller veranderd. We gaan in ieder geval de diepte in en behandelen alles wat nodig is!

 

Wat zit er nog meer bij?

Toegang tot de besloten Facebookpagina De Positievo's. Wát? Ja echt waar!

Wanneer:

Dinsdagavond van 20.00 - 21.30 u.

 • les 1 - 6 september 2022

 • les 2 - 11 oktober 2022

 • les 3 - 15 november 2022

 • les 4 - 13 december 2022

 • les 5 - 17 januari 2023

 • les 6 - 14 februari 2023 - vervalt

 • les 6 - 14 maart 2023

 • les 7 - 18 april 2023

 • les 8 - 16 mei 2023

 • les 9 - 13 juni 2023

 • les 10 - 11 juli 2023

 

Waar:
Alle cursussen zijn online. Maar voor jullie, bij wijze van uitzondering, in Yogastudio Aquarius op Markt 10A te Velden. (Als dat niet kan, dan zijn de lessen online). De lessen worden gegeven door Corry Vrijdag.

 

Kosten:

€ 395,- voor de hele cursus. In overleg is betaling in termijnen mogelijk

HEB JE NOG VRAGEN? JA IK DOE MEE!

Masterclasses & ander leuks

Masterclasses: hierin ga ik dieper in op een bepaald onderwerp.

 

Agenda Masterclasses:

nog te plannen

Het Schaduwweb

 

Deze masterclass is mindblowing, ik heb er geen Nederlands woord voor! Ik ga o.a. dieper in op de materie van kwantumfysica en energie. Alles wat je leert kun je meteen toepassen in je leven.


Wat is Het Schaduwweb? Op aarde hebben we positieve en negatieve energie. Het Schaduwweb is de matrix waarop de negatieve energie ligt. Dit is informatie die je ongeveer nergens kunt vinden.


Op woensdagavond leg ik uit hoe dit in elkaar zit (kwantumfysica in gemakkelijke taal). Op donderdagavond behandelen we de archetypes van het Schaduwweb. Dat is een feest van herkenning voor iedereen! Iedereen heeft hiermee te maken en iedereen herkent het bij zichzelf en bij anderen. Op vrijdagavond leg ik je uit hoe je uit het Schaduwweb en de archetypes hiervan kunt komen en blijven. De informatie is meteen praktisch te gebruiken voor de rest van je leven.

HEB JE NOG VRAGEN? JA IK DOE MEE!

Het Schaduwweb € 179,- / voor leden en cursisten van L&A € 149,-

 

In het kader van "ander leuks" komen er korte lifestreams over diverse onderwerpen. Deze zijn gratis toegankelijk, maar je moet je wel hiervoor aanmelden. Voel je vrij om deze gratis informatie op te nemen en te groeien. Meer dan ooit is het belangrijk dat we ons bewustzijn vergroten.

Volg een cursus bij Yogastudio Aquarius in Velden. Bel 06-23 30 31 78.