Zorg voor een gezond lichaam met door ademtherapie bij Yogastudio Aquarius;

Zorg goed voor jezelf met één van de behandelingen bij Yogastudio Aquarius

Stop, sta stil en geef jezelf ontspanning cadeau. Een goede massage, een aura- & chakra healing, een mediumconsult of ademtherapie. Mmm, dat had je echt even nodig, of niet soms?

Ben je op zoek naar een goede manier om je lichaam en geest in balans te houden? Volg Mindfulness in Venlo;

Massage en behandelingen in Velden

Bij Yogastudio Aquarius kun je niet alleen terecht voor yoga en cursussen, maar ook voor allerlei behandelingen die je beslist goed zullen doen. Kies zelf maar!

Aura- & chakrahealing Oorkaarsenmassage Lichaamsmassage
Polariteitsmassage Ademtherapie Familie Opstelling

Massage en acupunctuur in Venlo

Bij onze Yogastudio in Venlo kan je niet alleen terecht voor yoga, maar ook voor acupunctuurbehandelingen of ademtherapie. En wat dacht je van oorkaarsenmassage? Klinkt spannend toch? We bieden:

Leg jij straks je benen achter je oren? Met de yogalessen van Yogastudio Aquarius gaat het je lukken!;
Bij Yogastudio Aquarius in Venlo volg je Hatha-Yogalessen;

Wat is een aura- & chakrahealing?

Een aura- & chakrahealing wil zeggen dat de aura (het energieveld om ons heen) en de chakra's (de energieknooppunten in ons lichaam) door middel van universele energie weer in balans worden gebracht. 

Bij deze behandeling mag je gaan liggen en al je kleding aanhouden. In principe wordt er gewerkt boven en rondom het lichaam.

Door de aura- & chakrahealing raak je op energetisch niveau geheeld en in balans. Het is een subtiele behandeling die veel teweeg kan brengen. Ook krijg je vaak informatie over je leven op dit moment.
 

De behandeling bestaat uit:

 • Eerste keer intake en aura- & chakrahealing, minimaal 1 uur.
   

Duur: ca. 1 uur
Kosten: € 56 per uur.

Hou je lichaam gezond met de chakrahealing van Yogastudio Aquarius;
Hooggevoelig? Volg de cursus intuitieve ontwikkeling bij Aquarius in Venlo
Bij Yogastudio Aquarius in Venlo volg je cursussen: Intuïtieve Ontwikkeling, Aura & Chakra, Ontspanning & Meditatie, Mindfulness

Oorkaarsen massage behandeling

Wij gebruiken handgemaakte biologische Hopi oorkaarsen. Het is een opgerold stukje katoen, gedrenkt in bijenwas, vermengt met kruiden. De oorkaarsen zijn voorzien van een speciaal filtertje, zodat er niets in het oor komt.
 

De behandeling bestaat uit:

 • lymfemassage van het gezicht, de hals en oren (voor de afvoer van afvalstoffen)
 • oorreflexpuntenmassage van beide oren (behandelt het hele lichaam)
 • Hopi oorkaars voor beide oren.
 • Door onderdruk en trilling wordt het trommelvlies licht gemasseerd. De druk in het middenoor wordt gereguleerd. Dit geeft een weldadig, bevrijdend en lichter gevoel in hoofd en oor. De warmte verhoogt de doorbloeding, immuunsysteem en ontslakking.
 • hoofdhuidmassage (ontspanning)
   

Wat doet het?

 • geeft een diepe ontspanning en verlichting van alle keel-, neus- en oorklachten
 • vermindert prikkelbaarheid, hyperactiviteit, stress, nervositeit en slapeloosheid
 • vermindert storingen in het lymfesysteem
 • vermindert hoofdpijn, migraine, ziekte of syndroom van Ménière en evenwichtsproblemen
 • vermindert oorpijn, oorruis, oorsuizen, oordruk ("dichtslaan" van het oor), verstoppingen in de oren, sinusitis
 • vermindert keelpijn, beginnende verkoudheid of griep, rhinitis, ontstoken amandelen
 • vermindert allergieën en slijmvorming in keel-, neus- en bijholten
 • vermindert eczeem in de uitwendige gehoorgang.

Wanneer mag het niet?

 • als je lijdt aan epilepsie
 • bij acute oorontsteking
 • als je open eczeem of schimmelinfecties aan of in het oor hebt
 • bij een geperforeerd trommelvlies
 • als je geïmplanteerde gehoorbeentjes of andere inwendige prothesen voor of bij het oor hebt
 • als je allergisch bent voor honing
   

Duur: ca. 1 uur
Kosten: € 60
Kuur van 3 keer: € 160
Kuur van 5 keer: € 280
Tip: draag gemakkelijke kleding. In slaap vallen mag!

Hooggevoelig? Volg de cursus intuitieve ontwikkeling bij Aquarius in Venlo
Bij Yogastudio Aquarius in Venlo volg je cursussen: Intuïtieve Ontwikkeling, Aura & Chakra, Ontspanning & Meditatie, Mindfulness

Lichaamsmassage

Je lichaam weet vaak eerder dan jij dat het tijd is om echt even te ontspannen. Luister naar je lichaam: wat vertelt het je? Zegt het dat het tijd is voor een goede massage om al die spieren lekker los te masseren? Mooi, want bij Yogastudio Aquarius bieden we verschillende massages aan. Dat kan puur en alleen voor de ontspanning zijn, maar ook als je last hebt van lichamelijke klachten.
 

Kosten: € 30 (half uur)

Polariteitsmassage

Een polariteitmassage is een combinatie van een korte ontspannende lichaamsmassage en een korte aura- & chakrahealing. Deze heerlijke ontspannende lichaamsmassage zorgt ervoor dat spanningen en blokkades in het lichaam worden opgelost. 

Door de chakra- en aurahealing raak je ook op energetisch niveau geheeld en in balans. Onze polen (negatief en positief) en onze positieve en negatieve energiestromen komen weer in balans. Vandaar de naam polariteitsmassage. Hierna voel je je herboren!

Kosten: € 56 per behandeling.

Hooggevoelig? Volg de cursus intuitieve ontwikkeling bij Aquarius in Venlo
Bij Yogastudio Aquarius in Venlo volg je cursussen: Intuïtieve Ontwikkeling, Aura & Chakra, Ontspanning & Meditatie, Mindfulness

Ademtherapie

Ademen lijkt zo heel gewoon en we zijn er ons niet van bewust. Behalve als het ademen niet (meer) goed gaat, dan merken we het direct. Het kan zijn dat we in de loop van ons leven op een verkeerde manier gaan ademhalen en bijvoorbeeld last krijgen van hyperventilatie. Of dat een grote verandering in ons leven heeft geleid tot een andere manier van ademhalen.

Heb je last van je stem? Ben je kortademing? Krijg je onvoldoende lucht door bijvoorbeeld astma, bronchitus of door jouw manier van ademhalen? Maak een afspraak en kijk wat we voor je kunnen doen.

De ademtherapie bestaat uit:

 • intake (circa 1 uur)
 • ademtherapie (circa ½ uur) afhankelijk van de klachten 1 tot meer keren per week.
 • behandelplan, dat we vooraf bespreken, zodat je weet waar je aan toe bent

Uit ervaring weten wij dat 4 tot 6 sessies meestal al voldoende zijn.
 

Kosten: € 56 per uur.

Hou je lichaam gezond met de yogalessen van Yogastudio Aquarius;
Bij Yogastudio Aquarius in Venlo volg je cursussen: Intuïtieve Ontwikkeling, Aura & Chakra, Ontspanning & Meditatie, Mindfulness

Familieopstelling

In je leven ben je niet alleen, je maakt altijd deel uit van een familie. De mensen om je heen doen iets met je, vaak onbewust. Ze bepalen voor een deel jouw leven en vormen je tot wie je bent. Een familieopstelling geeft de aanwezige lijnen in je leven weer. Je ontdekt hoe jij jezelf werd, waar je vastloopt of juist schittert. Ook laat de opstelling zien waarom je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt.

Wie nemen er deel aan een familieopstelling?
De aanvrager van de familieopstelling zit ergens mee, of heeft misschien een vraag, of wil inzicht in bepaalde patronen in je familie of dingen oplossen.

De representanten gebruik je om de mensen die voor jou belangrijk zijn op te stellen. Je stelt iemand op als jezelf, als je vader, als je moeder etc. Je kunt ook begrippen opstellen zoals bijv. de Verantwoordelijkheid of iets anders. Als representant wordt je opgesteld en verder gebeurd het vanzelf. Je hoeft geen rol te spelen, alleen te voelen. Er is altijd een raakvlak met de persoon die je representeert en je eigen leven.

Hoe ziet een familieopstelling er uit? 
De aanvrager bepaald welke representant welke rol krijgt en stelt ze letterlijk op in de ruimte. Je zet ze neer. In een opstelling zet je jezelf in het midden. Mensen om je heen (de representanten) verbeelden de mensen in je leven: je broer, je moeder, je vader, je beste vriend(in) en misschien andere mensen die dicht bij je staan.

Aan deze mensen kun je vragen stellen. Zo kun je gevoelens onderzoeken, knopen vinden of onverwachte spanningen. Ook onuitgesproken verwachtingen en verdrongen pijn komen naar boven. Je leven komt als het ware tot leven. Je krijgt hierbij begeleiding van een ervaren en hiervoor opgeleide psycholoog (Ilse Milot), door de eenvoudige instructies die zij geeft wordt jouw leven duidelijk. Je ziet mogelijkheden, voelt hoe dingen anders kunnen. Je leert jezelf beter en dieper kennen. Je kunt dingen oplossen, ook als de mensen die je hebt opgesteld al zijn overleden. Ilse wordt bijgestaan door Corry Vrijdag.

De kosten voor een representant zijn 20 euro en voor een aanvrager 65 euro. Als je wilt kunt je hiervoor een factuur krijgen. De kosten moeten vooraf betaald worden op IBAN NL53 RABO 0136 0962 12 ten name van MMCC.

Interesse? Stuur een mail naar corryvrijdag@home.nl en geef aan welke aangegeven datum voor jouw mogelijk is. Je krijgt altijd van tevoren een intake gesprek met Ilse.

Een familieopstelling is mogelijk op vrijdagavond van 19.30 - ca. 22.00 u. op:

31 augustus 2018
28 september
5 oktober
26 oktober
9 november
23 november
30 november
11 januari 2019
8 februari
22 februari
22 maart
12 april - nog vrij
17 mei - nog vrij
7 juni - nog vrij

De datums waar achter staat "nog vrij" zijn nog vrij als je graag zelf wilt opstellen. Voor alle datums hebben we representanten nodig, hier kun je je altijd voor opgeven.

Hou je lichaam gezond met de yogalessen van Yogastudio Aquarius;

Afzegging en no-show

Bij afzegging korter dan 24 uur van te voren of bij no-show
wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Ben je op zoek naar een goede manier om je lichaam en geest in balans te houden? Volg Yoga in Venlo;